Apple во својата нова реклама ни ја доловува важноста на погледот

“Со еден поглед многу работи се возможни.”
iPhone X донесе револуција во распознавањето на вашето лице. Кај најовиот IPhoneX вашето лице е вашата лозинка. Face ID е безбеден и нов личен начин на отклучување, автентикација и плаќање oвозможен со камерата TrueDepth која проектира и анализира повеќе од 30.000 невидливи точки за да создаде прецизна длабочинска мапа на вашето лице.

Во продолжени погледето го кул видеото кое ви ја доловува важноста на вашиот поглед!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here