Креативни решенија за секојдневните проблеми

Проблеми во лифтот кога ќе влезете со полни раце? Или страв од забар?

Во продолжение ви поклонуваме листа со креативни и иновативни идеи за проблемите за кои не сме ни свесни дека постојат, се додека не го видиме нивното евентуално решение.

Бар код кој ве води до решението на домашната задача

Во Пекинг, паркингот можете да го платите со рециклирање на пластични шишиња

Радио кое не се уклучува се додека не го врзете сигурносниот појас

Клупи со педали која им овозможува на учениците да вежбаат додека учат

Фонтана која се грижи и за хидрирање на животните

Лифт со копчиња за стапалата, во случај да ви се полни рацете 

Маса со дупка за вашите компириКорпи за пазарење со порака до персоналот

Кравата со која може да го избришете мобилниот 

Тоалет во кој можете да пуштите музика за целосно да ја зачувате вашата приватност 

Клупа која може да ја ротирате доколу е мокра 

Додаток во тоалетната хартија- мала тоалетна хартија- To go

“Каде е Воли?” постер за порелаксирани посети на забар

Корпа за пикавци за да го покажете вашиот избор
Маркер со кој јасно гледате што обележувате

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here