Кога предметите од секојдневието би имале пар љубопитни очи

Дали некогаш сте ја разгледале средината во која секојдневно фукнционирате и сте почувствувале дека она што го гледате ве депримира?Еден од оние кои решиле да превземат нешто во врска со тоа е Алекс, кој во својот роден град одлучил да внесе малку позитивно расположение.

Уживајте!

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here