Петочно опуштање со пиво во Центар Бар Скопје

Резервирај на време и овој петок  – 23.03 опушти се и започни го викедот со AFTERWORK PARTY во Центар Бар.

Резервации на   02 609 1100

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here