Club Mezzo: Неделна Програма 21.03-25.03

И оваа недела забавувајте се со стил:


Среда 21.03 -EXYU
Четврток 22.03 -DJGOCE-SAF-REDBULL
Петок 23.03 -DJBRANCHEZ-cityradio
Сабота 24.03 -DJFICI-cityradio
Недела25.03-RETRONIGHTS

Сликите од минатата недела можете да ги погледнете ги на следниов ЛИНК

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here