Home » 2017 » јануари

Monthly Archives: јануари 2017

Нанесувајте го парфемот на косата, ушите и папокот за подолготрајно дејство!

ti_725_8820.2810672541

Веројатно како и повеќето луѓе го нанесувате парфемот на вратот или зглобовите од дланките, но мирисот сепак таму не останува долго. Експертите откриле каде да се нанесува парфемот ако сакате подолготраен мирис. Папокот Иако звучи чудно, ставањто парфем на папокот е најдобар начин да се шири мирисот , бидејќи од него се шири топлина како резултат на пулсот. Бутот и ...

Read More »

Петок 20.01.2017 – Недела 22.01.2017

202122010222017

Петок – 20.01.2017 : Gnezdo Kitchen bar, Irish pub, Mamas, Midnight Сабота – 21.01.2017 : Alo Alo, Gnezdo Kitchen bar, Irish pub, Old School caffe, Mig 21, Square 21, Midnight, Mamas Недела – 22.01.2017 : Irish pub, Midnight

Read More »

Петок 13.01.2017 – Недела 15.01.2017

231132456

Петок – 13.01.2017 : Gnezdo Kitchen bar, Irish pub, Republika bar, Alo Alo, Mamas, Midnight Сабота – 14.01.2017 : Alo Alo, Gnezdo Kitchen bar, Irish pub, Old School caffe, Midnight, Mamas Недела – 15.01.2017 : Irish pub, Midnight

Read More »

Кои се најдобрите пози на профилна фотографија за флертување?

6

На веб страниците за запознавање е голема конкуренција, а со тоа и моќта на профилната фотографија е поважна од билокога досега. Во тек е неделата за машка мода а момците од улиците на Лондон покажаа кои се најдобрите пози за профилна фотографија и како да се претставите на фотографијата со која сакате да ја привлечете вашата сродна душа. Модниот разузнавач ...

Read More »

Како да ги заштитите шепите на вашето куче деновиве?

unnamed-1

Шефот на одделот за ветеринарна медицина од клиниката во Сараево професор Амир Захирофич зборувајќи за превенција, истакнува дека пред да ги пуштите кучиња надвор треба да им се подмачкаат шепите со глицерин или вазелин за да се создаде заштитен слој од студот и солта која се посипува и да им се обујат чорапи, а по враќањето добро да се имијат ...

Read More »

Љубовни совети во 2017 за успешна врска!

unnamed

Не е важно дали сте во подолга или пократка врска, бидејќи секогаш постои простор за подобрување на врската, а експертите веруваат дека новата година е совршено време за промена на подобро. Експертите советуваат дека без разлика дали сте во подолга или пократка врска излегувајте надвор колку што е можно повеќе, затоа што спроведувањето на заедничкото време дома може да стане ...

Read More »