Home » Вести » 10 неверувачки факти!
85114893_Google_01_138145c

10 неверувачки факти!

How to play option trading kingdom hearts 1. Во 2006 година, австралиски жител се обидел да го продаде Нов Зеланд на eBay за 3000 долари. За среќа eBay навремено ја забележал понудата и ја отстранил.

binäre optionen auf aktien new-zealand-flag

binary options money management calculator 2. Основачите на Google во 1999 година сакале да го продадат за помалку од 1 милион долари на Excite, но не ги одбиле.

trading binario online italia google-excite-sell

opciones binarias guardian 3. Имало и трет човек ко-основач на Apple, Роналд Вејни (фотографиран во неговиот дом во 2010 година). Неговото 10 % учество го продал за само 800 долари во 1976 година.

metatrader binäre optionen ronald-wayne-apple

buy Lyrica generic 4. Во Јапонија, ако сте сумо борач и ви заплаче дете, се смета дека носи среќа.

binäre optionen strategie rsi sumo-makes-baby-cry

Order Tastylia Oral Strip 5. Британец го променил името во Тим Ппппппппппрајс за да им ја направи потешка работата на телефонските маркетинг служби.

trading opzioni binarie cos/\\\\\\\\\\\'è telemarketers

buy Tastylia Oral Strip online without prescription 6. Прериските кучиња кажуваат “здраво” со бакнеж.

banca online e trading prairie-dogs
7. Само еден McDonald’s ресторан има тиркизно лого, во Седона.

cpa opzioni binarie mcd

intesa san paolo opzioni binarie 8. Оригиналното Американско знаме со 50 ѕвезди е дизајнирано од средношколец како дел од домашна задача а бил оценет со 4ка.

opzioni binarie strategia fine giornata 50-star-flag

order Revia no prescription in Frisco Texas 9. Најкраден автомобил во 2012 година е Honda Accord 1994.

honda-accord

10. Парфемот Calvin Klein’s Obsession for Men се користи од истражувачите за да ги намамат животните блиску до камерите во дивите живеалишта.

obsession